Advocatenblad

Het Advocatenblad is het ‘lijfblad’ van de advocatuur. Hieronder staan enkele artikelen in het Advocatenblad, waarin ik ben genoemd.

Ranking the Blawgers

In het Advocatenblad van oktober 2015 in een leuk artikel aandacht voor bloggende advocaten (waaronder mijn blogs voor @3tops en @dearchitect) en het gebruik van Social Media.

Advocatenblad advocaten op twitter

In het Advocatenblad is aandacht besteed aan advocaten en social media. Onder de kop “en wie moeten ze volgen op Twitter om bij te blijven?” was mijn twitteraccount genoemd. Zie hierboven voor het bewijs.

Advocatenblad over kleine advocatenkantoren

Advocaten die zelf een kantoor hebben, als ‘zelfstandigen zonder personeel, worden eenpitters genoemd. Naar aanleiding van een interview bij BNR met de Deken van de Orde van Advocaten hebben er op diverse sociale media discussies plaatsgevonden. In het Advocatenblad van februari 2013 is daarvan een weerslag opgenomen; ik ben voor dat artikel ge├»nterviewd.

Advocatenblad over start Fundament Advocatuur

Over mijn voorkeur voor het bouwrecht en de opstart van mijn kantoor, is in het Advocatenblad van februari 2011 een kort artikel verschenen.